Disseny Gràfic

Disseny de la portada del Llibre el tresor dels Canals d'Urgell

 

Disseny gráfic de la portada de la nova edició del llibre "El tresor dels Canals d'Urgell" editat pel Canal d'Urgell amb texts de JOsep Mateu, Josep Ripoll, Josep Vallverdú, Maribel Pedrol, Miguel Varea e imprès per Pagès Editors. representa una visió gràfica dels salts d'aigua del canal i que jo simbolitzo amb el color "or" de l'aigua. Aquesta esdevé un bé preuat com l'or a les terres de l'Urgell (El dorado de les terres de Lleida) . A la vegada s'adivina la imatge de la famosa campana del canal d'Urgell.

 La frondositat, la tranquilitat de les seves aigües junt amb la verdor que aporta el curs del canal a les terres de l'Urgell també es reflexa en el dibuix . Les lletres son en color bronce calder. Una obra excepcional amb fotos espectaculars de la gran obra y la seva historia. També s'hi escriu el passat, el present y el futur del canal. Una obra recomanable per tenir-la a la vostra biblioteca.


Diseño gráfico de la portada de la nueva edición del libro "El tesoro de los Canales de Urgell" editado por el Canal de Urgell y impreso por Pagès Editors. representa una visión gráfica de los saltos de agua del canal y que yo simbolizo con el color "oro" del agua. Esta se convierte en un bien preciado como el oro en las tierras del Urgell (El Dorado de las terres de Lleida). A la vez se adivina la imagen de la famosa campana del canal de Urgell. La frondosidad, la tranquilidad de las aguas y el verdor que aporta el curso del canal en las tierras del Urgell también se refleja en el dibujo. Las letras son en color bronce caldero. Una obra excepcional con fotos espectaculares de la gran obra y su historia. También se escribe el pasado, el presente y el futuro del canal. Una obra recomendable para tenerla a su biblioteca.

Amb la tecnologia de Blogger.